Taizhou Xubo Metal Products Co.LTD

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:12:46  Hits: 23

establed το 2000, το Taizhou Xubo Metal Products CO., LTD (παλαιότερα γνωστή ως Yuhuan Tailian Metal Production Co, Ltd) είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής ενός ευρέος φάσματος προϊόντων αποστράγγισης για νεροχύτες, ντους και λουτρά σπιτιού. Έχουμε 2 ανεξάρτητα εργοστάσια, καλύπτοντας μια έκταση 7000 τετραγωνικών μέτρων με περίπου 80 εργαζόμενους. Το Taizhou City βρίσκεται στην κεντρική παράκτια περιοχή της επαρχίας Zhejiang. Αυτή η βολική τοποθεσία μας επιτρέπει να παραδώσουμε γρήγορα αγαθά στο λιμάνι.


having Πλοήγωσε με επιτυχία μέσω ενός δύσκολου χρηματοπιστωτικού κλίματος τα τελευταία χρόνια, ο αυστηρός έλεγχος ποιότητας και η συστηματική διαχείριση τους έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησης. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πρωταρχικής και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι επαφές μας λαμβάνουν την υπηρεσία που είμαστε υπερήφανοι στον εξοπλισμό παραγωγής τέχνης, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ανώτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Συνεργαστείτε μαζί με τους πελάτες μας, δημιουργούμε συνεχώς νέες γραμμές προϊόντων, για να ικανοποιήσουμε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Ο Taizhou Xubo υιοθέτησε μια βασική πολιτική της

quality και η φήμη είναι ο στόχος της εταιρείας

and το επιμελούμενο προσωπικό μας προσπαθεί πάντα να επιτύχει αυτόν τον στόχο προκειμένου να επεκταθεί και να αναπτύξει την εταιρεία σε μια συνεχώς αυξανόμενη αγορά.

"

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Εδώ είναι ένα μεγά...